Voedingscoach Silvia Hadodo

Ervaringen

Een 18 jarige meid (Janna) die iedere paar maanden voor de zomer roept: ik wil afvallen!

Het lukt me dan om een week of twee op te letten. Helaas, als ik merk dat er geen resultaat is geef ik de moed alweer op. Het was tijd voor verandering! Ik hou van lekker eten en bewoog niet veel, het kwam er allemaal aan als vet. Totdat mijn moeder zei:  wil je niet naar Silvia (een vriendin van mijn moeder), misschien kan zij je helpen als je het ook echt wil?. Zo ben ik bij Silvia terecht gekomen en inmiddels 5,7 kilo kwijt in 10 weken. Waarom ik Silvia aanraad is, omdat het voor mij een stok achter de deur is. Ik geef niet op, omdat Silvia mij motiveert om door te gaan, ook als ik na twee weken niks ben afgevallen en ik daar van baal val ik niet terug omdat zij er is om mij te stimuleren!

Mis ik bepaalde dingen in voeding? Nee, eigenlijk niet de eerste 2 tot 4 weken is het bikkelen, maar je merkt dat je snel gewend raakt aan een nieuw eetpatroon. Je hoeft ook niet alles te laten staan, maar je moet wel bedenken hoeveel je dan eet.

En weeg af of je dan moet sporten om het in balans te krijgen. Ik ben op weg om mezelf weer gelukkig te voelen in mijn lichaam en dit door behulp van Silvia!

Mocht je twijfelen om door Silvia begeleid te worden, dan kun je natuurlijk eerst een gesprekje met haar voeren. Je zit er niet gelijk aan vast.

Ik voel me fit en dit is een wereld van verschil met hoe ik mij 10 weken geleden voelde.

 

Janna

 

 

 

Ik had zelf al een start gemaakt om af te vallen. Ik wist niet goed hoe ik het vol kon houden. Ik had nog nooit gedacht aan de combinatie van voedingsadviezen en hypnotherapie. Het kwam op mijn pad en ik wilde de kans met beide handen aangrijpen. Inmiddels ben ik een half jaar verder en ben ik 15 kilo kwijt. Het begeleidingstraject op maat was voor mij een succes door een aantal factoren. De afspraken met Silvia en Wendy waren voor mij een stok achter de deur. Dankzij Silvia ben ik mij bewust geworden van het voeden van mijn lichaam op een gezonde manier. Samen met Wendy heb ik blokkades opgeheven en heb ik de rust gevonden om mijn gewicht stabiel te houden. 

 

Ed van der Vliet

 

 

 

Silvia heeft mij geleerd wat gezond eten nu eigenlijk is en hoe je zonder poeders en shakes, met normale en gezonde voeding toch kan afvallen, op gewicht kan blijven en lekker kan blijven eten.
Hele fijne begeleiding, ze staat altijd voor je klaar, ze is enthousiast, luistert goed en probeert echt mee te denken.
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe levensstijl!"

 

Leanne

                                        

 

Ik, Jacqueline, ben al jaren in gevecht met mijzelf, allerlei methodes geprobeerd... dacht het allemaal wel te weten, maar om de een of andere reden wilde het maar niet lukken... gevolg dat ik na iedere poging alleen maar zwaarder werd...
In februari heb ik de stap gezet om naar Silvia te gaan, gewicht zat al op 98,8.
Silvia vertelde haar werkwijze en we stelden samen mijn doel vast. 20 kilo in 1- 1,5 jaar, ik vul iedere dag de app in en op die manier word ik nog bewuster van wat ik allemaal in mijn mond stop. Het gaat heel goed, sport 2 a 3 keer per week, wandel veel en heb er plezier in. Het voelt niet als lijnen, ik eet waar ik trek in heb en kijk in de app wat ik kan eten qua waarden. Inmiddels ben ik nu een kleine 3 maanden verder en al 10 kilo lichter, langzaam begin je het te zien en dat voelt fijn. Ik merk ook dat ik meer energie begin te krijgen! Kleding zit fijner of wordt zelfs al te groot, dat motiveert enorm. Ik ben er nog niet en het zal wel langzamer gaan, maar ben super gemotiveerd om door te gaan. Silvia denkt mee, geeft tips en helpt als soort stok achter de deur. Ik ga eens in de 2 weken langs en doe dit bewust om niet te verslappen. In het verleden zakte mijn motivatie na 6-8  weken weg en nu met de bezoekjes aan Silvia blijf ik gemotiveerd. Dit werkt voor mij heel fijn, op naar de volgende 10 eraf!
Dank je Silvia!

 

Jacqueline

 

 

Tijdens de opleiding van Silvia ben ik 6 keer langs geweest . Eigenlijk vond ik het heel prettig dat de gesprekken in een huiselijke sfeer plaatsvonden. Dat maakte het wat gemakkelijker praten over een toch geen favoriet onderwerp... afvallen. Na een uitgebreide intake zijn we aan de slag gegaan. Ik had een specifieke vraag over afvallen in combinatie met meer plantaardig eten. Silvia ging de boeken in om mij te helpen met mijn vraag. Ik heb Silvia ervaren als super betrokken en positief enthousiasmerend. Een stimulans om door te zetten.

       

Elles