Voedingscoach Silvia Hadodo

Tarieven

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is enorm waardevol. Het geeft je de mogelijkheid om je verhaal te doen, vragen te stellen en samen te onderzoeken of ik de juiste persoon ben om jou te helpen bij het bereiken van je doel(en). Het intakesgesprek neemt 60 minuten in beslag.

 

Advies op maat

Afvallen met een stok achter de deur. Gedurende een paar dagen houd je een voedingsdagboek bij. Aan de hand van het voedingsdagboek maak ik een behandelplan en krijg je een voedingsadvies op maat. Je hebt dan een goed beeld waar je staat en kunt direct aan de slag om je doel(en) te realiseren. Tijdens de vervolgconsulten is er gelegenheid om vragen te stellen en vinden er diverse metingen plaats (gewicht, BMI, middelomtrek, spiermassa, vetpercentage, visceraal vet, ruststofwisseling). 

Tijdens de vervolgconsulten, van 30 minuten, vindt er kennisoverdracht plaats over diverse onderwerpen die te maken hebben met gezondheid, voeding en beweging.

 

Tarieven
Intakegesprek 60 minuten € 70,00
Per consult 30 minuten € 35,00
Losse meting 10 minuten € 15,00
Workshops In overleg

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Nederland (BGN)/lidmaatschapsnummer 5773.

Ik ben aangesloten bij de BGN en dat heeft als voordeel voor jou als je aanvullend verzekerd bent. Jij kunt de kosten vergoed krijgen door deze te declareren bij de ziektekostenverzekering. Het tarief verschilt per verzekering.